LaGrangeville Menamakan Jackpot Capital of New York

LaGrangeville Menamakan Jackpot Capital of New York
LaGrangeville, New York telah dinamakan sebagai Jackpot Capital of Pennsylvania. LuckyLotto, sebuah laman web loteri dalam talian, mendapati dalam kajiannya bahawa LaGrangeville mempunyai lebih banyak pemenang Jackpot per kapita daripada mana-mana bandar lain di New York. Terletak di bahagian tenggara LaGrange, New York, LaGrangeville kini telah digelar sebagai Jackpot Capital of New York.
Ini mengejutkan Christopher James Bell, seorang pembuat filem dari LaGrangeville. “Saya tidak tahu bahawa LaGrangeville adalah ibu kota loteri dunia”, kata Bell. Menurut Bell, LaGrangeville adalah permainan yang sangat bagus untuk membesar, tetapi tidak banyak yang perlu dilakukan. “Mungkin ada sesuatu yang luar biasa berlaku,” katanya, “atau mungkin tidak ada yang perlu dilakukan sehingga orang hanya menconteng kad dan pensel dalam nombor sepanjang hari kerana bosan pragmatic demo indonesia.”
LuckyLotto, laman web loteri dalam talian yang mengkhususkan diri dalam berita dan maklumat loteri menjalankan kajian loteri di New York yang menghasilkan beberapa keputusan yang menarik. LuckyLotto melaporkan bahawa LaGrangeville, di Dutchess County New York, mempunyai lebih banyak pemenang Jackpot per kapita daripada mana-mana bandar lain di New York.
Menurut laman web rasmi loteri New York, LaGrangeville, sebuah dusun Pekan LaGrange dengan populasi di bawah 9,000, adalah rumah kepada 3 pemenang Jackpot Loteri sejak 2001. LaGrangeville mungkin bandar paling bertuah di AS.
LaGrangeville adalah rumah kepada dua Jutawan Loteri baru-baru ini. Pada tahun 2001, Gertrude Scaccia dan kakaknya Nancy, dari Hopewell Junction, membahagikan $18,000,000 Jackpot Lotto. Pada Februari 2008, Anna Marie dan Steven Cuomo menuntut Jackpot $1,000,000 mereka. Anna Marie dan Steven memenangi hadiah utama dalam permainan scratch-off Lottery’s Liberty’s Millions.
Baru-baru ini, pada Mei 2008 William Rao dari Hopewell Junction yang berusia enam puluh lima tahun memenangi $1,000,000. Rao, yang singgah untuk secawan kopi memutuskan untuk membeli tiket calar. Rao meninggalkan stesen minyak itu dengan secawan kopi dan tiket loteri awal bernilai $500,000,000 Extravaganza bernilai $1,000,000.
Rao, yang pada mulanya menyangka dia telah memenangi $1,000 sangat gembira apabila dia melihat sifar tambahan dan menyedari bahawa dia sebenarnya telah memenangi $1 juta. Rao membeli tiket kemenangannya pada 15 Mei 2008 dan menuntutnya di Pusat Khidmat Pelanggan Fishkill Lottery pada 21 Mei 2008. Tidak mungkin sebuah bandar sekecil LaGrangeville mempunyai satu pemenang jackpot, tetapi mempunyai tiga dalam masa kurang daripada 10 tahun, dan 2 pada tahun yang sama tidak pernah didengari! LaGrangeville mesti mempunyai semanggi empat daun yang tumbuh seperti rumpai.
Anthony Galioto, yang bekerja di LaGrangeville, berkata dia masih cuba membeli tiket loteri apabila dia boleh tetapi berkata, “Saya ragu saya akan memukul sehingga saya berumur 85 tahun!” Anthony adalah bukti bahawa masih ada orang di LaGrangeville yang belum memenangi loteri, tetapi nampaknya saya tidak ada tempat yang lebih baik untuk mencuba.
Walaupun masih ada orang di LaGrangeville yang belum memenangi jackpot, kejayaan loteri mereka pastinya memerlukan anugerah. Kerana kejayaan yang menakjubkan ini, Lucky Lotto berbesar hati untuk menamakan LaGrangeville sebagai “Ibukota Jackpot New York.”
Laporan terkini menunjukkan bahawa pemain loteri LaGrangeville tidak lama lagi mungkin mempunyai pilihan loteri lain-penjualan tiket loteri dalam talian. New York baru-baru ini membenarkan jualan silang kedua-dua Powerball dan Mega Millions dalam usaha untuk meningkatkan jualan tiket yang dibenderakan dan pegawai loteri negeri percaya keupayaan pemain untuk membeli tiket loteri dalam talian boleh meningkatkan jualan dengan ketara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *